• Server 1
  • Server 2

Death Race 2

Producentët e DEATH RACE dhe RESIDENT EVIL ju rifusin në botën e adrenalinës të shfaqjes televizive më të egër në Tokë – Gara e Vdekjes. Një histori mbi Frankenstein, të burgosurin mbi akuzën e vrasjes së një polici.

Kohëzgjatja: 96 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *