• Server 1
  • Server 2

Death Race: Inferno

Polici i burgosur Karl Liukas, i njohur si Frankenshtain, është një shofer i famshëm në një garë makinash me emrin Gara e Vdekjes, e cila zhvillohet në oborrin e një burgu dhe transmetohet nga televizioni. Vetëm një fitore tjetër mungon që ai bashkë me skuadrën e tij të fitojnë lirinë nga burgu. Por kompania e Garës së Vdekjes ndërron duar, dhe shefi i ri i lojës ka në mendje ndryshime të mëdha që do të ndikojnë tek Liukas dhe skuadra e tij… Gjithçka do të zhvillohet në Afrikën e Jugut gjatë garës së parë jashtë burgut të Ishullit Internacional….

Kohëzgjatja: 104 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.5

Serveri Gjuha Kualiteti Linku

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *