Close to the Horizon

Xhesika e di si do të jetë jeta e saj dhe ku do ta çojë. Por kur takohet me Danin, një djalosh me një të kaluar të ndërlikuar, çdo gjë mund të përmbyset.

Kategoria: DramëRomancë

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 109 min

Realizimi:

IMDb: 6.7