Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

The Absent One

Një inspektor së bashku me ndihmësit e tij merr përsipër një çështje për përdhunim dhe vrasje të dyfishtë, e cila implikon një grup studentësh dhe ishte quajtur si e zgjidhur por që nuk ishte zgjidhur. Por kjo çështje është më e ndërlikuar seç pritej dhe…

Kohëzgjatja: 119 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.1