Devil’s Night: Dawn of the Nain Rouge

Një veterane ushtarake kthehet në shtëpi dhe bashkohet me policinë vendore për të hetuar një mori çështjesh që përfshijnë një demon legjendar.

Kategoria: Aksion

Drejtori:

Shteti:

Koha: 96 min

Realizimi:

IMDb: 3.5