• Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Dhamaal

Katër shokë trokë dhe pa shtëpi mësojnë për thesarin e fshehur të një hajduti dhe do të vihen në kërkim të tij. Në ndjekje të këtij thesari vihet dhe një polic që i ka kushtuar 10 vite të karrierës së tij në ndjekjen e hajdutit.

Kohëzgjatja: 136 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *