PRISNI 5 SEKONDA


Dhoom 3

Për të marrë hak për vdekjen e babait të tyre, dy vëllezërit binjakë, artistë cirku të trajnuar në magji dhe akrobaci, bëhen hajdutë vetëm për të fundosur një bankë të korruptuar në Çikago. Dy policët nga Mumbai janë caktuar për rastin.

Zhanri: AksionThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 172 min

Realizimi:

IMDb: 5.4