Search results for "David Pastor"
HD The Last Days 2013 6.1
The Last Days
The Last Days

The Last Days

Aventurë Sci-fi Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Last Days
HD
IMDb: 6.1
100 min

Një epidemi misterioze përhapet në të gjithë planetin: njerëzimi zhvillon një frikë irracionale nga hapësirat e hapura që shkakton vdekjen brenda sekondave. Së shpejti, e gjithë popullsia e globit gjendet…

Country: ,
HD The Occupant 2020 6.3
The Occupant
The Occupant

The Occupant

Dramë Thriller  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
The Occupant
HD
IMDb: 6.3
103 min

Havier Muno, dikur një drejtues i suksesshëm, merr vendimin për të lënë shtëpinë e tij, të cilën ai dhe familja e tij nuk mund ta përballojnë më.

Country:
Genre: Dramë, Thriller
HD Carriers 2009 6.0
Carriers
Carriers

Carriers

Aventurë Dramë Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Carriers
HD
IMDb: 6.0
84 min

Ndërsa një virus vdekjeprurës përhapet globalisht, katër shokë kërkojnë një strehë për tu mbrojtur. Ndërsa shmangin të infektuarit, gjakrat ndizen midis njëri-tjetrit.

Country: