Dirty Sexy Saint

Bazuar në romanin me të njëjtin titull, kjo është historia Samantas që vendos të largohet nga jeta e saj e mbushur me pasuri sipërfaqësore për të gjetur nje jëtë të re dhe takon gjatë udhëtimit të saj Klein Kinkaid, i njohur ndryshe si Shën Klei, pronari i ri dhe fisnik i një lokali në Çikago.

Kategoria: DramëKomediRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 104 min

Realizimi:

IMDb: 5.5