District 13: Ultimatum

Damian dhe Leito rikthehen ne Zonen B13 me misionin per te sjelle paqe ne sektorin problematik i cili kontrollohet nga 5 kryetare bandash perpara se sherbimi sekret te marre masa drastike.

Kategoria: AksionKrimThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 101 min

Realizimi:

IMDb: 6.5