Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Double Lover

Kloe, një zonjushë e re dhe e brishtë dashurohet me psikanalistin e saj, Polin. Pas disa muajsh shpërngulet tek ai por shumë shpejt zbulon se i dashuri i fsheh një pjesë të identitetit të tij.

Kohëzgjatja: 107 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.2