Dragon Quest: Your Story

Luka, një hero, duhet të ndjekë hapat e babait të tij për të gjetur shpatën Zenitiane dhe për t’i dhënë fund sundimit të peshkopit të lig, Ladja.

Kategoria: AnimuarAventurëFamiljar

Drejtori:

Shteti:

Koha: 103 min

Realizimi:

IMDb: 6.6