PRISNI 5 SEKONDA


Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse

Kur Garethi aspirohet nga kalorësia shkon në kërkim të një komete të rënë ku thuhet se përmban ar, ai më shumë tronditet kur e gjen dragoin. Pasi dragoi ia shpëton jetën Garethit, të dy lidhen bashkë, dhe duhet të punojnë së bashku për të mposhtur një magjistar të fuqishëm dhe për të ndaluar mbretërimin e tij të terrorit.

Zhanri: AksionAventurëFantazi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 98 min

Realizimi:

IMDb: 5.1