Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

Easy Money

Kur JV nis të merret me drogë për të përballuar jetën e tij të dyfishtë, fati i tij lidhet me dy burra të tjerë Horhe, nje i arratisur që fshihet nga mafia serbe dhe nga polica dhe Mrado, anëtar i mafias që është në kërkim të Horhes.

Kohëzgjatja: 124 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.7