Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

Easy Money II

Jeve, studenti premtues i biznesit dhe narkotrafikanti, kërkon te ndjekë rrugën e drejtë pas viteve që kalon në burg. Për të ka shpresë, disa biznesmenë janë të interesuar të blejnë një softuer që ka krijuar, në burg u pajtua me një armik të vjetër… Por të gjitha janë një iluzion. Jeve mëson se kur ke bërë jetën e krimit nuk ke më kthim pas.

Kohëzgjatja: 99 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.3