Easy Money III: Life Deluxe

Jeve tani jeton në mërgim dhe është më i vendosur se kurrë të zbulojë se çfarë i ka ndodhur motres së tij të zhdukur, Kamila. Çdo gjurmë e drejton në një botë krimi të organizuar në Stokholm…

Kategoria: DramëKrimThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 127 min

Realizimi:

IMDb: 6.2