Mexican Gangster

Një këngëtar i maskuar, që gjithashtu vjedh edhe banka, merret në pyetje, dhe gjatë këtij procesi ai tregon se si u bë ai që ishte.

Kategoria: AksionKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 101 min

Realizimi:

IMDb: 6.3