Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4
  • Server 5

Enemy

Adam Bell është një profesor i zymtë dhe i çrregullt historie, i cili duket sikur nuk ka asnjë interes akoma edhe për të dashurën e tij bukuroshe, Merin. Duke pare një film me rekomandimin e një kolegu të tij, Adami pikat sozine e tij, një aktor dytësor te quajtur Antoni Kler, dhe vendos ta gjeje.

Kohëzgjatja: 91 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.9