English Dogs in Bangkok

Në rrugët e Tailandës fillon shkatërrimi dhe kaosi pasi një ushtarak i njohur dhe një boksier kriminel bashkojnë forcat për tu bërë trafikantët më të rrezikshëm në botë të steroideve.

Kategoria: AksionThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: N/A

Realizimi:

IMDb: 6.1