• Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Escape Plan

Kur një planifikues i sigurive të burgjeve e gjen veten të burgosur në burgun më të fshehtë dhe të sigurt në botë, ai ka për të përdorur aftësitë e tij për të dalë me ndihmë nga brenda.

Kohëzgjatja: 115 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *