Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Dy këngëtarë të një qyteti të vogël të Islandës janë në ndjekje të ëndrrës së tyre për të qenë pjesë e Eurovizionit. Gjatë rrugëtimit, plot sfida, ngatërresa dhe keqkuptime vendosin në provë lidhjen mes tyre.

Kategoria: KomediMuzikë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 123 min

Realizimi:

IMDb: 6.6