Excision

Një vajzë me probleme mendore dhe me një dëshirë të madhe për mjekësinë, shkon në ekstremitete për të marrë aprovimin e nënës së saj.

Kategoria: DramëHorrorKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 81 min

Realizimi:

IMDb: 6.1