Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

Explosion

Zhao Xudong është shpërthyes eksplozivësh në minierë. Në një shpërthim që ndodh në minierë ku vriten katër persona, Zhao mbijeton. Ai zbulon se shpërthimi nuk ishte aksident bashkë me vdekjen e dy minatorëve të tjerë dhe pronarit të minierës. Ndërkohë që numri i viktimave rritet Zhao duhet zbulojë të vërtetën dhe të pastrojë emrin e tij.

Kategoria: ActionMysteryThriller

Drejtori:

Aktorët: , , ,

Shteti:

Kohëzgjatja: 106 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.7

Fjalët kyçe: