Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Luke Hobbs dhe Deckard Shaw do të krijojnë një aleancë të papritur kur një keqbërës i përmirësuar gjenetikisht kërcënon të ardhmen e njerëzimit.

Zhanri: AksionAventurëKomedi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 137 min

Realizimi:

IMDb: 6.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *