PRISNI 5 SEKONDA


Fatal Affair

Eli përpiqet të rregullojë martesën me burrin e saj, Markusin. Pas një takimi me një mik të vjetër, Davidin ajo zbulon se Davidi është më i keq dhe i rrezikshëm nga sa e njifte ajo.

Zhanri: DramëThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 89 min

Realizimi:

IMDb: 4.4