Fatima

Tre barinj të rinj në provincën Fatima, Portugali, raportojnë vizione të Virgjëreshës Shën Marisë, duke frymëzuar besimtarë dhe zyrtarë të zemëruar të Kishës dhe qeverisë, të cilët përpiqen t’i detyrojnë ata me forcë që të heqin dorë nga historia e tyre…

Kategoria: DramëFamiljar

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 113 min

Realizimi:

IMDb: 6.4