Ferdinand

Pasi Ferdinandi, një dem me zemër të madhe, shihet gabimisht si një bishë të rrezikshme, ai kapet dhe largohet nga shtëpia e tij. I vendosur për t’u kthyer në shtëpi, ai grumbullon një skuadër kafshësh jo të zakonshme për një aventurë legjendare..

Kategoria: AnimuarAventurëFamiljarKomedi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 108 min

Realizimi:

IMDb: 6.7