Footloose

Adoleshenti i ardhur nga qyteti, Ren Makormak, zhvendoset në një rrethinë të vogël ku muzika dhe rrok dhe kërcimi janë të ndaluara, por shpirti i tij rebel e tund mirë popullsinë e atij vendi.

Kategoria: DramëMuzikëRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 113 min

Realizimi:

IMDb: 5.9