For a Few Bullets

Një mashtrues dhe një agjente e qeverisë Kineze për arsye të ndryshme, përpiqen të shpëtojnë një objekt i cili është pasuri kombëtare nga agjentët japonezë.

Zhanri: AksionAventurëKomediMisterRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 115 min

Realizimi:

IMDb: 5.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *