Freaks – You’re One of Us

Pasi merr informacion nga një i panjohur, një kuzhiniere mëson që ka superfuqi dhe zbulon një konspiracion të gjerë dhe të neveritshëm…

Zhanri: AksionDramëFantazi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 92 min

Realizimi:

IMDb: 5.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *