PRISNI 5 SEKONDA

G-Force

Forca-G, një komedi aventurë që flet për evolucionin më të fundit të programeve të mbuluara qeveritare në trajnimin e kafshëve për të punuar për spiunazhin. Të armatosur me pajisjet të teknologjisë më të fundit për spiunazh, këto kavie tepër të stërvitura zbulojnë se fati i botës është në putrat e tyre. Pjesëtarë të G-Force janë Darvini, lideri i skuadrës i vendosur të arrijë suksesin me çdo çmim, Blasteri, një ekspert armësh me qëndrim dhe një dashuri të madhe për të gjitha gjërat ekstreme, dhe Huarezi, një profesioniste seksi e arteve marciale, plus miza eksperte e zbulimit, Muç dhe një urith me hundë në formë ylli, Spekëllsi, specialisti i kompjuterave dhe informacionit.

Zhanri: AksionAventurëFamiljarFantaziKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 88 min

Realizimi:

IMDb: 5.1