Dokumentar
HD The White Helmets 2016 7.5
The White Helmets
The White Helmets

The White Helmets

Dokumentar Krim Luftë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
The White Helmets
HD
IMDb: 7.5
41 min

Ndërsa sulmet ajrore vazhdojnë të godasin qytetet Siriane, një grup vullnetarësh rrezikojnë jetën e tyre për të shpëtuar viktimat që ndodhen poshtë rrënojave.

Country: 
3 Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3 2019 8.0
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3

Dokumentar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3
3
IMDb: 8.0
52 min

Billi shqetësohet për ngrohjen globale dhe ndotjen e ajrit dhe mundohet të gjejë një zgjidhje. Mundësia më e mirë është energjia bërthamore dhe Billi me ekipin e tij mundohen të…

Country: 
Genre: Dokumentar
2 Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2 2019 8.0
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2

Dokumentar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2
2
IMDb: 8.0
52 min

Billi kërkon zgjidhje për zhdukjen e përhershme të poliomielitit, sëmundje që prek shumë vendet e varfra me epiqendër në Nigeri. Në fillim shpërndarja e vaksinës shkon mirë por trazirat dhe…

Country: 
Genre: Dokumentar
1 Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1 2019 8.0
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1

Dokumentar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1
1
IMDb: 8.0
52 min

Një dokumentar që tregon historinë e jetës së Bill Gatesit kur ai kërkon zgjidhjen e disa prej problemeve më komplekse në botë.

Country: 
Genre: Dokumentar
HD Make Us Dream 2018 8.1
Make Us Dream
Make Us Dream

Make Us Dream

Dokumentar  2018 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
Make Us Dream
HD
IMDb: 8.1
104 min

Dokumentar mbi karrierën e paimagjinueshme të futbollit të Stiven Xherardit, një nga lojtarët më të mirë të Klubit të Liverpulit.

Country: 
Genre: Dokumentar
HD Kenny 2017 7.3
Kenny
Kenny

Kenny

Dokumentar  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Kenny
HD
IMDb: 7.3
86 min

Një portret i hapur dhe i përafërt i lojtarit Keni Daglish – lojtari, burri, e vërteta.

Country: 
Genre: Dokumentar
HD Conor McGregor: Notorious 2017 7.2
Conor McGregor: Notorious
Conor McGregor: Notorious

Conor McGregor: Notorious

Dokumentar  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Conor McGregor: Notorious
HD
IMDb: 7.2
90 min

Një film-dokumentar që paraqet jetën e luftëtarit më të përfolur në UFC këto vitet e fundit, Conor McGregor (Konor MekGregor) dhe hapat që ndoqi për tu bërë një nga kampionët…

Country: 
Genre: Dokumentar
HD Kim Dotcom: Caught in the Web 2017 7.0
Kim Dotcom: Caught in the Web
Kim Dotcom: Caught in the Web

Kim Dotcom: Caught in the Web

Dokumentar  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Kim Dotcom: Caught in the Web
HD
IMDb: 7.0
107 min

Historia e njeriut më të kërkuar në internet. Përndjekja e kreut të website-it Megaupload që u mbyll prej ankesave të kompanive të filmave amerikane…

Country: 
Genre: Dokumentar
TV Inner Worlds, Outer Worlds 2012
Inner Worlds, Outer Worlds
Inner Worlds, Outer Worlds

Inner Worlds, Outer Worlds

Dokumentar Histori  2012 Shiko tani
Vlersimi:
Inner Worlds, Outer Worlds
TV
IMDb: N/A
N/A

Ekziston një fushë vibruese që lidh të gjitha gjërat bashkë. E quajtur ne emra të ndryshem si Akasha, Logos, OM-i parësor, muzika e sferave, fizika teorike, energjia e errët dhe…

Country: 
HD Legion of Brothers 2017 5.7
Legion of Brothers
Legion of Brothers

Legion of Brothers

Dokumentar  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Legion of Brothers
HD
IMDb: 5.7
79 min

Menjëherë pas sulmit të 9/11, më pak se 100 ushtarë amerikanë u dërguan në një mision të fshehtë për të rrëzuar talibanët. Ajo që ndodh më pas është një pjesë…

Country: 
Genre: Dokumentar
HD Monkey Kingdom 2015 7.3
Monkey Kingdom
Monkey Kingdom

Monkey Kingdom

Dokumentar  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Monkey Kingdom
HD
IMDb: 7.3
81 min

Një dokumentar natyre që ndjek një majmun të porsalindur dhe nënën e tij ndërsa luftojnë për të mbijetuar brenda hierarkisë sociale konkurruese të tufës, një grup dinamik i majmunëve që…

Country: 
Genre: Dokumentar
HD Polar Bears: A Summer Odyssey 2012 7.2
Polar Bears: A Summer Odyssey
Polar Bears: A Summer Odyssey

Polar Bears: A Summer Odyssey

Dokumentar  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Polar Bears: A Summer Odyssey
HD
IMDb: 7.2
N/A

Ky dokumentar tregon veshtiresite e arinjeve ne gjirin e Hudsonit si pasoje e ngrohjes globale.

Country: 
Genre: Dokumentar
Generation Iron 2013 7.1
Generation Iron
Generation Iron

Generation Iron

Dokumentar  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Generation Iron
IMDb: 7.1
106 min

Një dokumentar që ndjek disa nga pjesëmarrësit në konkursin e fitnesit, Olimpia.

Country: 
Genre: Dokumentar
HD Unacknowledged 2017 7.0
Unacknowledged
Unacknowledged

Unacknowledged

Dokumentar  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Unacknowledged
HD
IMDb: 7.0
100 min

Country: 
Genre: Dokumentar
HD I Am Not Your Negro 2016 7.8
I Am Not Your Negro
I Am Not Your Negro

I Am Not Your Negro

Dokumentar  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
I Am Not Your Negro
HD
IMDb: 7.8
93 min

Shkrimtari Xhejms Balduin tregon historinë e racave në Amerikën moderne me romanin e tij të papërfunduar, “Kujtoje këtë Shtëpi”.

Country: 
Genre: Dokumentar
HD Danger Close 2017 4.3
Danger Close
Danger Close

Danger Close

Dokumentar  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.3
Danger Close
HD
IMDb: 4.3
90 min

Një reportazh lufte nga gazetarja Aleks Kueid.

Country: 
Genre: Dokumentar
HD How to Make Money Selling Drugs 2012 7.6
How to Make Money Selling Drugs
How to Make Money Selling Drugs

How to Make Money Selling Drugs

Dokumentar  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
How to Make Money Selling Drugs
HD
IMDb: 7.6
96 min

Dhjetë hapa të thjeshta që ju tregojnë si të bëni para nga droga, përfshirë një seri me intervista me trafikantë droge, punëtorë burgjesh dhe aktivistë kundër ligjeve të ashpra kundër…

Country: 
Genre: Dokumentar
HD Hot Girls Wanted 2015 6.1
Hot Girls Wanted
Hot Girls Wanted

Hot Girls Wanted

Dokumentar  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Hot Girls Wanted
HD
IMDb: 6.1
84 min

Një dokumentar për femrat e reja që zhyten në tregun e seksit – dhe sa e thjesht është për internetin të prodhoj porno.

Country: 
Genre: Dokumentar