Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Go Goa Gone

Një grup shokësh dhe disa pjestare të Mafies Ruse ngelin të bllokuar në një ishull ! Një lloj droge që ata kanë kan konsumuar fillon ti kthej ata në Zombie.

Kohëzgjatja: 111 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.6