Gridlock’d

Pasi një shoqe e tyre merr mbidozë, Spun dhe Streç vendosin ta lënë drogën dhe të hyjnë në një program rehabilitimi. Përpjekjet e tyre duket se nuk kanë shumë rezultat, pasi shkojnë nga një zyrë në tjetrën, duke ia mbathur nga shitësit e drogës dhe nga policia.

Kategoria: DramëKomediKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 91 min

Realizimi:

IMDb: 6.9