• Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

Hacksaw Ridge

Mjeku ushtarak amerikan i Luftës së Dytë Botërore Desmond T. Dos, i cili shërbeu gjatë betejës në Okinaua, refuzon të vrasë njerëz dhe kthehet në njeriun e parë në historinë e Amerikës që merr Medalje Nderi pa qëlluar as edhe një plumb të vetëm.

Kohëzgjatja: 139 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 8.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *