Halloween II

I sëmuri Michael Myers është lënë i lirë dhe është në qarkullim për të përmbushur synimin e tij për kasaphane. Këtë herë psikopati është në kërkim të motrës që ai vetë e largoi vite më parë…

Kategoria: Horror

Drejtori:

Shteti:

Koha: 105 min

Realizimi:

IMDb: 4.9