Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Hammer of the Gods

Me sfond Britaninë Vikinge të viteve 871 pas Krishtit, Çekiçi i Perëndive është një tregim i egër dhe intensiv i një bote gjuha e së cilës është vetëm dhuna. Një luftëtar i ri viking, Steinari (Charlie Bewley), dërgohet nga babai i tij, mbreti, në një kërkim për të gjetur vëllain e tij të larguar, i cili ishte dëbuar nga mbretëria shumë vite më parë. Udhëtimi epik i Steinarit përtej territoreve armiqësore dhe të frikshme gradualisht e kthejnë në burrin që babai e tij dëshiron ta bëjë – pasardhësin e pamëshirshëm të fronit të tij.

Kohëzgjatja: 99 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 4.5