Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

Hellraiser: Judgment

Detektivët Shon dhe Dejvid Karter janë në çështjen e një vrasësi serial që terrorizon qytetin. Duke u bashkuar me Detektiven Kristin Egerton, ata gërmojnë më thellë në një labirint të tmerrshëm që nuk mund të jetë në këtë botë.

Kohëzgjatja: 81 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 4.3