Henry’s Crime

Pasi lirohet nga burgu për një krim që nuk e kishte bërë vetë, Henri do të kthehet që ta plotësojë kohën që kishte kryer në burg dhe do të bëjë objekt kryesor vjedhjen e bankës.

Kategoria: KomediKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 108 min

Realizimi:

IMDb: 6.0