High Strung Free Dance

Një koreograf i ri bën bashkë një balerinë moderne dhe një pianist inovativ për shfaqjen më të famshme të New York-ut…

Kategoria: MuzikëRomancë

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 103 min

Realizimi:

IMDb: 6.7