Honor Up

Një pjesëtar i një bande të fuqishme droge lufton për të mbrojtur familjen e tij të krimit dhe nderin e tij pas një shkëmbimi zjarri.

Kategoria: Aksion

Drejtori:

Shteti:

Koha: 84 min

Realizimi:

IMDb: 2.6