Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Hot Tub Time Machine

Një makinë kohe me defekt në një resort skish çon një burrë pas në vitin 1986 bashkë me shokët e tij dhe nipin e tij, ku duhet të rijetojnë një natë fatale dhe s’duhet të ndryshojnë asgjë për t’u siguruar që nipi të lindet.

Kohëzgjatja: 101 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.4