Hubie Halloween

Hubi është një njeri qesharak në sytë e fëmijëve dhe të rriturve bashkë. Por këtë vit, diçka ndryshon gjatë natës, dhe shpëtimi i Hallouinit mbetet në duarën e Hubit…

Zhanri: FantaziKomediMister

Drejtori:

Shteti:

Koha: 102 min

Realizimi:

IMDb: 5.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *