Husband Killers

Një burrë qejfli kishte një grua dhe dy dashnore, por mesa duket as ato nuk i mjaftonin dhe duhet t’i hiqte qafe. Në ditëlindjen e tij të vajzat e zbulojnë të vërtetën dhe takohen bashkë. Mesa duket kishin të njëjtin profesion dhe kjo e bënte më të vështirë misionin për të vrarë njëra-tjetrën.

Kategoria: AksionKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 96 min

Realizimi:

IMDb: 4.4