I Remember You

Kjo është historia e një burri dhe një gruaje që fillojnë të rikonstruktojnë një shtëpi të vjetër. Por, ata nuk e dinë akoma se ky qytet ka një histori të frikshme.

Kategoria: DramëHorrorMisterThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 105 min

Realizimi:

IMDb: 6.1