Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

I, Tonya

Patinatoria ambicioze Tonia Harding, arrin të bëhet shumë e famshme në Kampionatin Amerikan të Patinimit. Fama dhe talenti e dërgojnë atë der në Lojërat Olimpike. Por gjithçka shkatërrohet, kur ish burri i saj përfshihet në këtë histori…

Kohëzgjatja: 119 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.5