PRISNI 5 SEKONDA


I Want to Eat Your Pancreas

Një djalosh i ri bie në dashuri me shoqen e tij të klasës, e cila vuan nga një sëmundje e rëndë dhe nuk ka shumë kohë për të jetuar, ai e ndihmon atë t’a shijojë kohën e mbetur në maksimum…

Zhanri: AnimuarDramëFamiljar

Drejtori:

Shteti:

Koha: 109 min

Realizimi:

IMDb: 7.9