ICHI

Içi është një grua e verbër, e cila endet nëpër qytet me shamisenin e saj (kitarë japoneze me tre tela), por ajo ka aftësi shpate të jashtëzakonshme me të cilat lufton jakuzat dhe të ligjtë e tjerë.

Kategoria: AksionAventurëDramëHistori

Drejtori:

Shteti:

Koha: 120 min

Realizimi:

IMDb: 6.6