I’m Thinking of Ending Things

Një grua plot dyshime, udhëton me të dashurin e saj drejt fermës së veçuar të prindërve të tij. Pasi arrijnë atje, ajo fillon të dyshojë për gjithçka që mendonte se dinte për të dashurin dhe veten e saj…

Kategoria: DramëThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 134 min

Realizimi:

IMDb: 7.0