Infamous

Dy të rinj të dashuruar vazhdojnë rrugën e tyre nëpër jug, duke postuar shfrytëzimet dhe grabitjet e tyre në mediat sociale, duke fituar famë dhe ndjekës si rezultat.

Kategoria: DramëKrimThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 100 min

Realizimi:

IMDb: 3.7